The Best Classic Songs Ever (PVG)

Βιβλίο για πιάνο, κιθάρα, φωνή
28,70 € 31,90 €
Κερδίζετε 3,20 € - 10%

Διαθεσιμότητα καταστημάτων

Αγορά Online
Άμεσα διαθέσιμο
Κατάστημα Αθήνας 1
Λ. Αλεξάνδρας 28 & Νοταρά
Μη διαθέσιμο
Κατάστημα Αθήνας 2
Λ. Συγγρού 332
Μη διαθέσιμο
Κατάστημα Θεσσαλονίκης
Φιλικής Εταιρείας 23
Μη διαθέσιμο
Κατάστημα Πάτρας
Ν.Ε.Ο. Αθηνών - Πατρών 155
Άμεσα διαθέσιμο
Μη διαθέσιμο
Τιμή / Τεμάχιο
Άμεσα διαθέσιμο
Περιλαμβάνεται Φ.Π.Α. 6%

63 Θρυλικά Hits. Μια καταπληκτική συλλογή από 63 θρυλικές επιτυχίες, συμπεριλαμβανομένων των American Woman, Barracuda, Changes, Cold as Ice, Come Sail Away, Don't Do Me like That, Eye in the Sky, Free Ride, Heartache Tonight, Hey Joe, I Can See for Miles, I Want You to Want Me, It's Still Rock and Roll to Me, Love Stinks, Message in a Bottle, Pink Houses, Radar Love, Refugee, Run to You, School's Out, Smoke on the Water, Sweet Emotion, Walk on the Wild Side, Wheel in the Sky, Wonderful Tonight, και πολλών ακόμη.


  • (So) Tired Of Waiting For You 
  • American Woman 
  • Another One Bites The Dust 
  • Bad Case Of Loving You 
  • Badge 
  • Bang A Gong (Get It On) 
  • Barracuda 
  • Brain Damage 
  • Brass In Pocket 
  • Can't You See 
  • Caught Up In You 
  • Changes 
  • Cold As Ice 
  • Come Sail Away 
  • Day Tripper 
  • Don't Do Me Like That 
  • Don't Fear The Reaper 
  • Dreamer 
  • Easy Lover 
  • Emotional Rescue 
  • Eye In The Sky 
  • Free Ride 
  • Heartache Tonight 
  • Heat Of The Moment 
  • Hey Joe 
  • I Can See For Miles 
  • I Just Want To Make Love To You 
  • I Want To Know What Love Is 
  • I Want You To Want Me 
  • If You Leave Me Now 
  • Invisible Touch 
  • It's Still Rock And Roll To Me 
  • Jack And Diane 
  • Love Stinks 
  • Message In A Bottle 
  • Once Bitten Twice Shy 
  • Pink Houses 
  • Radar Love 
  • Refugee 
  • Renegade 
  • Rhiannon 
  • Ridin' The Storm Out 
  • Run To You 
  • School's Out 
  • Shakedown 
  • Show Me The Way 
  • Sign Of The Gypsy Queen 
  • Smoke On The Water 
  • Somebody To Love 
  • Susie-q 
  • Sweet Emotion 
  • The Bitch Is Back 
  • The House Is Rockin' 
  • The Loco-motion 
  • The Story In Your Eyes 
  • Tumbling Dice 
  • Turn Me Loose 
  • Walk On The Wild Side 
  • We're Ready 
  • Wheel In The Sky 
  • With A Little Help From My Friends 
  • Wonderful Tonight 
  • You Ain't Seen Nothin' Yet 
  • You're My Best Friend



Σελίδες: 336
Γλώσσα: Αγγλικά
Εκδόσεις: Hal Leonard

Περισσότερες Πληροφορίες
ΓιαΠιάνο - Φωνητικά - Κιθάρα
Αριθμός σελίδων336
ΕκδότηςHal Leonard

Από την ίδια κατηγορία

Αλλά προϊόντα HAL LEONARD